Steigerhouten creaties

Door de passie voor massief hout kwamen ook de steigerhouten meubelen en allerhande andere creaties in steigerhout naar voren.

Door het feit dat meubelen, gemaakt uit steigerhout, een natuurlijke en robuuste uitstraling hebben zullen ze zeer dikwijls een plaats vinden in de tuin, alsook in het interieur van vele klassieke en moderne woningen.

Alle meubelen en creaties worden vervaardigd in gebruikt steigerhout.

Dit steigerhout wordt gebruikt op vele bouwwerven en zorgt ervoor dat de vakmensen op hoogte hun werk tot uitvoering kunnen brengen. Meestal worden ze een 5 a 6 jaar belopen en dagdagelijks gebruikt. Hierdoor krijgt het steigerhout zijn robuuste uiterlijk en specifieke charme

Nog een hele belangrijke factor waarom gekozen werd voor gebruikt steigerhout is het ecologische aspect. Door het gebruik van steigerhout moeten er geen nieuwe bomen gekapt worden en zorgt men voor het perfect hergebruik van deze steigerhouten planken .

Het hout dat gebruikt wordt om als steigerhout te dienen is meestal snelgroeiend vurenhout.

De constructie van steigerhouten meubelen is uiteraard ook van doorslaggevend belang.

Als houtbewerkers zijn we opgeleid om een stevige constructie te kunnen waarborgen en waar nodig, pen -en gatverbinding te voorzien. Vijzen zoveel mogelijk onzichtbaar te verwerken en voor buitengebruik steeds alle metalen onderdelen in RVS te voorzien.

Bij ons staan buitenmeubelen nooit met het kopshout rechtstreeks op de grond. Hierdoor kunnen bvb. de tafelpoten nooit water opzuigen, wat de levensduur ten goede komt. Dit zal  voor het oog onzichtbaar uitgevoerd worden, waardoor er onderaan nooit ontsierende balkjes dwars over de planken moeten bevestigd worden.

We willen niet de goedkoopste op de markt proberen te worden, omdat dit de kwaliteit niet ten goede kan komen. Ieder stuk dat de werkplaats verlaat is uniek, vervaardigd door mensenhanden met liefde voor het vak.

Daarom zal iedere creatie, zichtbaar of onzichtbaar voorzien zijn van onze unieke brandstempel.

Zo weet u dat u kwaliteit koopt, daar staan we garant voor !!!

Privacybeleid
Copyright © 2024 The 4 elements — Uptown Style WordPress theme by GoDaddy